Bonnesen Advokater

Klassiske portrætter og en stribe vignetbilleder fra kontormiljøet var løsningen på behovet for visuelt input til Bonnesen Advokaters nye hjemmeside. Leitorp + Vadskær fotograferede en halv efterårsdag i Odense.  


Opgave

Bonnesen Advokater kontaktede Leitorp + Vadskær i forbindelse med fotografering af billeder til deres nye website.

Der skulle både bruges billeder af advokaterne, men også såkaldte vignetter til hjemmesiden.

Vignetter er i dette tilfælde detaljebilleder fra advokaternes kontor, der illustrerer deres fag og giver et indblik i deres kontor og daglige domæne.

Udførelse

Opgaven blev udført på en dag. Vi kørte til Odense en smuk efterårsdag med kameraudstyr og lys, men uden en klar produktionsplan eller idé om, hvad der ville møde os. 

Vi ville gerne lave tre varianter af portrætterne med hver advokat, så Bonnesen Advokater havde et bredt anvendeligt materiale bagefter.

Vi valgte en stil med blanding af flash og dagslys.

Sidst på dagen gik vi en tur på kontoret og fotograferede detaljer og udsnit, som vi mente ville gøre sig godt som vignetter.

Resultat

Resultatet er en stribe tidsløse portrætter af Bonnesen Advokater og en serie vignetbilleder fra virksomhedens egne kontorer.

Fremfor stock-billeder giver egne billeder en højere ægthed og troværdighed, hvilket matcher advokaternes værdier og mål for deres virksomhed.

Billederne er leveret med frie rettigheder, så Bonnesen Advokater kan bruge dem frit i andre sammenhænge og uden begrænsning i tid.