Cunningham Lindsey Leif Hansen A/S

Portrætter af ledelsen og vignetter af kontormiljøet, lød opgaven på, da Leitorp + Vadskær hjalp Cunningham Lindsey Leif Hansen A/S med ny visuel stil til deres kommende hjemmeside. Vi fotograferede en halv dag hos virksomheden i Ballerup.


Opgave

Cunningham Lindsey Leif Hansen kontaktede Leitorp + Vadskær med henblik på fotografering af ledelsen af virksomheden.

Opgaven blev udvidet til også at omfatte fotografering af domicilet og endvidere en stribe vignetter fra kontorlandskabet.

Udførelse

Opgaven blev udført på en halv dag. Først blev vi med vores assistent enige om mulige steder til fotografering af lederne. Vi lavede to setups med hver person. Et med ensartet baggrund og et med individuel baggrund. Vi fotograferede desuden et par ekstra setups med direktøren, så virksomheden har billeder i arkivet til enhver lejlighed.

Lyset var en stor softbox, blandet med naturligt lys. Vores mål var bløde og lækre billeder med sløret baggrund og et stærkt udtryk fra personerne.

Sidst på den halve dag fotograferede vi vignetbilleder af kontorlandskabet og prøvede at finde karakteristiske detaljer, der fungerer godt som visuelt krydderi på eksempelvis en hjemmeside eller i en brochure.

Resultat

Cunningham Lindsey Leif Hansen har med leverancen fået et grundlæggende billedarkiv, som kan bruges til en lang række formål, eksempelvis hjemmeside, nyhedsbreve, memoer og brochurer.

Friske opdaterede billeder af ledelsen koblet med personlige og ægte vignetbilleder af kontorene og af domicilet er med til at styrke virksomhedens visuelle profil.

Det er vigtigt at have sine egne ægte billeder, fremfor standardiserede og anonyme stock-billeder.