Estate fotoshoot - kom med behind the scenes!

Leitorp + Vadskær har fotograferet portrætter for Estate Valby og Kongens Enghave. Leitorp + Vadskær blev kontaktet af ejendomsmægler Jesper Glerup Pedersen fra Estate Valby og Kongens Enghave. De tre ejere, Jesper Glerup Pedersen, Maria Krolack og Klaus Brødsgaard havde brug for nye individuelle portrætter, samt nogle fælles portrætter.

Billederne fotograferede vi en formiddag i studiet på Frederiksberg. Vi arbejdede med to opstillinger - en med traditionelt flashlys og en, hvor vi udelukkende anvendte dagslys. Se filmen herunder for at se, hvordan det gik!


Her er et par billeder bag kulisserne. Der var højt humør hos alle og især hos de tre mæglere, der alle var glade for Patricia Baiers arbejde med makeuppen. Flemming styrede slagets gang med kyndig vejledning og god opmuntring undervejs. Vi fotograferede til computer, så kunden kunne følge med og nærstudere billederne og de forskellige poseringer!


Her er nogle foreløbige resultater fra dagens fotoshoot. I forbindelse med et shoot som dette laver vi altid et udvalg af de bedste billeder, som kunden herefter vælger fra. Efterfølgende foretager vi retouchering og optimering af billederne, inden de leveres i fuld opløsning til kunden.