Loft37

Kreative professionelle, der skal have billeder til ny hjemmeside! Allerede der stiger forventningerne til fotografen. Vi gjorde vores bedste for at skabe billeder, der giver et indblik i de kreative krafter, der befinder sig på loftet i nummer 37. 


Opgave

Loft37 er et digitalt designbureau med speciale i hjemmesidedesign. Bureauet har til huse på et loft i en gammel bygning i indre København, deraf navnet.

Loft37 kontaktede Leitorp + Vadskær med henblik på medarbejderfotografering og fotografering af billeder af deres kontor til egen hjemmeside. 

Udførelse

Vi fotograferede hos Loft37 en halv dag og fotograferede både medarbejderbilleder og vignetter. Stilen for medarbejderbillederne var, at billederne skulle være uprætentiøse og gerne uden direkte kontakt til kameraet.

En lampe i et hjørne gav opblødning, men ellers er billederne fotograferet med forhåndenværende lys.

Vi bad medarbejderne kigge i forskellige retninger og ændre kropsholdning under fotograferingen, hvilket gav nogle lidt skæve og ærlige billeder. Målet var at undgå, at billederne blev for stive og opstillede.

Efterfølgende fulgte vi medarbejderne til et møde og i deres arbejde for at fange nogle arbejdssituationer, der koblet med vignet-billeder af kontoret kunne skabe et visuelt moodboard til deres hjemmeside. 

Resultat

Resultatet har været en visuel komponent til deres hjemmeside, der giver et vigtigt indblik i bureauets verden og dagligdag.

Vi ser skitser blive udformet, vi ser diskussioner til møder og vi ser kreativitet. Samtidig viser en samling medarbejdere, hvem vi har at gøre med. Det er et godt indtryk for kommende kunder.