Novo Nordisk

Vi har fotograferet for Novo Nordisk i en årrække og har været involveret i en bred vifte af forskellige projekter. Her er billeder fra nogle af de seneste projekter - hovedsageligt for HR afdelingen i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

Video


Opgave

Leitorp + Vadskær har fotograferet for Novo Nordisk i en årrække. Vores tætteste samarbejde har været med deres House Of People afdeling, der varetager HR opgaver og rekruttering.

Vi har produceret film og fotomateriale, særligt til kampagner for rekruttering af elever og graduates til Novo Nordisk meget populære graduate program.

Udførelse

Novo Nordisk laver hvert år en graduatekampagne, der har til formål at tiltrække nye ansøgere til graduate programmerne.

Nuværende graduates bruges som "modeller" på billederne og vi fotograferer dem i deres naturlige omgivelser i færd med ogaver eller gøremål, som de ville udføre til daglig.

Vi fotograferer både på kontorer og i produktionsmiljø. Vi fotograferer med naturligt lys og en reflektor for at sikre et ærligt og ægte look, samtidig med det tillader os at være hurtige og fleksible.

Resultat

Ved at anvende nuværende graduates som modeller i kampagnebillederne opnås en god blanding af forskellige nationaliteter og persontyper.

Koblet med en rapportage-agtig tilgang til fotograferingen og minimal instruktion af modellerne giver det nogle ægte billeder med høj mulighed for indlevelse. Billederne giver de kommende graduates et indblik i livet som graduate-ansat hos Novo Nordisk.

Kampagnemæssigt bliver billederne brugt til print, på hjemmeside, i bannere og på eksterne sites. Filmene bliver brugt som støttende kampagneelement, ligeledes på Novo Nordisk hjemmeside.