PR Portrætter

I dag er det vigtigere end nogensinde før at have repræsentative og professionelle billeder til forskellige formål - lige fra CV til en udtalelse i aviser og magasiner. Vi bliver ofte kontaktet med henblik på at lave portrætter til PR, presse eller profil af enkeltpersoner. Her er et udpluk.


Peter H. Tygesen, administrerende direktør i Riemann A/S


Kristina Trolle, forfatter og ophavskvinde bag kristinatrolle.dk


Erling Daell, direktør for Harald Nyborg


Anna Søndergaard og Lis Beck, BeckSöndergaard

Opgave

Leitorp + Vadskær har hjulpet et udvalg af danske virksomheder og personligheder med en række portrætter som kan bruges i diverse PR sammenhænge. 

 

Udførelse

Et godt portræt handler meget om forberedelse, tillid og samarbejde. Vi mødes altid før fotograferingen med kunden og taler os ind på, hvilken stil, opsætning og lys der vil passe godt til formålet.

Desuden gør vi under selve fotograferingen meget ud af, at stemningen er god og der er sammenspil mellem fotografen og den fotograferede. 

 

Resultat

Vi fotograferer gerne flere opsætninger, både udendørs og indendørs. Målet er at give den fotograferede en pulje af varierede billeder at vælge fra. 

Vi laver et online galleri, hvor man nu og i fremtiden kan vælge billeder. Således kan man bestille billeder efter behov.