HEJ!!

Tak fordi du kiggede forbi. 

Vil du vide mere eller bare har lyst til en kaffe, så skriv herunder :)

http://

Thiele

Leitorp + Vadskær har skudt flere kampagner for Thiele, heriblandt kampagnen med Bent Fabricius Bjerre. Herunder er eksempler på opgaven samt brugen af vores billeder til landsdækkende outdoor kampagne. 


Opgave

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af Thiele, som havde indgået en aftale med Bent Fabricius Bjerre om at stå model til.

Udførelse

Fotosessionen med Bent Fabricius Bjerre foregik I studiet, hvor Thiele havde stylister med ude samt flere briller.

Resultat

Resultatet blev en række klassiske og smagfulde billeder som Thiele har brugt flittigt i deres alders-kampagne.


_Bent Fabricius Bjerre Thiele shoot 15011462416Custom Name_fotograf Flemming Leitorp-EditbyFlemming Leitorp-2.jpg

Accura Advokatpartnerselskab A/S

Accura er en flerårig kunde, som jævnligt har brug for portrætter af nye medarbejdere samt interiør og eksteriør af virksomhedens faciliteter.


Opgave

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af Accura, et af de førende advokatfirmaer i Danmark.

Vores første opgave lød på at tage portrætter af medarbejdere, samt skyde imagebilleder af interiør hos virksomheden.

I dag er Accura en fast kunde hos Leitorp + Vadskær og vi har et tæt samarbejde.

Derudover har vi fotograferet til udgivelsen af Accuras kogebog.

Udførelse

Accuras ønske var at få et nyt, visuelt udtryk. Et udtryk, som ikke bare skal repræsentere virksomheden her og nu, men som er nytænkende, klassisk og holdbar i en længere periode.

Billederne er fotograferet hos virksomheden og vi lod os inspirere af Richard Avedons stærke sort/hvid kontrast.

Resultat

Resultatet blev portrætter i enkel og klassisk stil, dog med en utraditionel skæring lige over knæet, som giver dynamik og kant til billederne.

Interiørbillederne formidler stemningen på arbejdspladsen, samt gør virksomheden tilgængelig og personlig set fra en professionel vinkel.

Vi har nu haft et godt samarbejde i mere end fem år og har skudt mere end 300 portrætbilleder af virksomhedens mange dygtige medarbejdere.


Photographer Flemming Leitorp_DSC2550.jpg

Novo Nordisk

Vi har fotograferet for Novo Nordisk i en årrække og har været involveret i en bred vifte af forskellige projekter. Her er billeder fra nogle af de seneste projekter - hovedsageligt for HR afdelingen i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

Video


Opgave

Leitorp + Vadskær har fotograferet for Novo Nordisk i en årrække. Vores tætteste samarbejde har været med deres House Of People afdeling, der varetager HR opgaver og rekruttering.

Vi har produceret film og fotomateriale, særligt til kampagner for rekruttering af elever og graduates til Novo Nordisk meget populære graduate program.

Udførelse

Novo Nordisk laver hvert år en graduatekampagne, der har til formål at tiltrække nye ansøgere til graduate programmerne.

Nuværende graduates bruges som "modeller" på billederne og vi fotograferer dem i deres naturlige omgivelser i færd med ogaver eller gøremål, som de ville udføre til daglig.

Vi fotograferer både på kontorer og i produktionsmiljø. Vi fotograferer med naturligt lys og en reflektor for at sikre et ærligt og ægte look, samtidig med det tillader os at være hurtige og fleksible.

Resultat

Ved at anvende nuværende graduates som modeller i kampagnebillederne opnås en god blanding af forskellige nationaliteter og persontyper.

Koblet med en rapportage-agtig tilgang til fotograferingen og minimal instruktion af modellerne giver det nogle ægte billeder med høj mulighed for indlevelse. Billederne giver de kommende graduates et indblik i livet som graduate-ansat hos Novo Nordisk.

Kampagnemæssigt bliver billederne brugt til print, på hjemmeside, i bannere og på eksterne sites. Filmene bliver brugt som støttende kampagneelement, ligeledes på Novo Nordisk hjemmeside. 


thumb.png

Danish Beauty Award

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af ophavskvinden bag det årlige awardshow med opgaven at lave portætter af dommerpanelet. Billederne skulle bruges på hjemmesiden danishbeautyaward.dk


Opgave

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af ophavskvinden bag det årlige awardshow med opgaven at lave portætter af dommerpanelet.

Billederne bruges på hjemmesiden danishbeautyaward.dk

Udførelse

Vi fotograferede billederne i forlaget Allers store bygning i København. Vi fotograferede to setups med hver dommer - et siddende med en sløret og varierende baggrund og et stående portræt med jævn og ensartet baggrund.

Som så mange gange før prøver vi at nå to eller flere setups, så der er noget at vælge imellem. Naturligt dagslys fra store vinduer var den primære lyskilde, koblet med lyset fra en stor softbox-paraply for jævnhed og lys i øjnene. 

Resultat

Resultatet af opgaven var en serie portrætter af dommerne, der fungerer som image skabende element på hjemmesiden og er med til at skærpe Danish Beauty Awards profil - flere af dommerne er kendte og har grundig erfaring i og med branchen.


danish-beauty-award-thumb.png

PR Portrætter

I dag er det vigtigere end nogensinde før at have repræsentative og professionelle billeder til forskellige formål - lige fra CV til en udtalelse i aviser og magasiner. Vi bliver ofte kontaktet med henblik på at lave portrætter til PR, presse eller profil af enkeltpersoner. Her er et udpluk.


Peter H. Tygesen, administrerende direktør i Riemann A/S


Kristina Trolle, forfatter og ophavskvinde bag kristinatrolle.dk


Erling Daell, direktør for Harald Nyborg


Anna Søndergaard og Lis Beck, BeckSöndergaard

Opgave

Leitorp + Vadskær har hjulpet et udvalg af danske virksomheder og personligheder med en række portrætter som kan bruges i diverse PR sammenhænge. 

 

Udførelse

Et godt portræt handler meget om forberedelse, tillid og samarbejde. Vi mødes altid før fotograferingen med kunden og taler os ind på, hvilken stil, opsætning og lys der vil passe godt til formålet.

Desuden gør vi under selve fotograferingen meget ud af, at stemningen er god og der er sammenspil mellem fotografen og den fotograferede. 

 

Resultat

Vi fotograferer gerne flere opsætninger, både udendørs og indendørs. Målet er at give den fotograferede en pulje af varierede billeder at vælge fra. 

Vi laver et online galleri, hvor man nu og i fremtiden kan vælge billeder. Således kan man bestille billeder efter behov. 


becksondergaard_thumb.png

Bang & Olufsen

Leitorp + Vadskær har fotograferet pressebilleder af butiksinventar samt designer-portrætter for Bang & Olufsen. Vi har desuden lavet en film om lanceringen af deres nye forretningskoncept.


Opgave

Leitorp + Vadskær har løst forskellige opgaver for Bang & Olufsen til deres internationale PR afdeling.

Leitorp + Vadskær første opgave for Bang & Olofsen var at tage interiørbilleder, samt filme i forbindelse med åbningen af den nye konceptbutik i København. Via B&O´s egen kanal se filmen vi har produceret i forbindelse med åbningen.

Vi har derudover taget et portræt af Øjvind Slaatto, designeren af Beoplay A9 til B&O´s internationale mediedatabase. Det er blandt andet blevet brugt i det prestigefyldte engelske magasin Wallpaper.

Udførelse

Til vores første opgave hvor vi skulle tage interiørbilleder til B&O’s konceptbutik, ankom vi aftenen før åbningen for at forberede, samt tage de første billeder.

Vores mål var at portrættere det eksklusive brand Bang & Olufsen er på en indbydende, tilgængelig og luksuriøs måde. Oveni interiørbillederne tog vi billeder fra selve receptionen samt interviewede CEO Tue Mantoni omkring åbningen. Dette udmøntede sig i en video om selve konceptbutikken.

Til portrættet af designeren Øjvind Slaatto valgte vi at tage en vinkel hvor han blev portrætteret som en mand med overskud og fokus. Billederne er blevet taget på location i hans tegnestue for at få de designmæssige og arkitektoniske vinkler frem.

Resultat

Det færdige resultat for B&O blev en række billeder I høj kvalitet af produkter, konceptbutikken samt portrætter der viser ingeniørkunsten og det kreative design B&O står for.

Der var en meget stram deadline på alle vores projekter for B&O da nyhedsværdien var meget høj og nødvendigheden for at nå ud til interessenter og kunder inden for de første 24 timer af åbningen af konceptbutikken var essentiel.


bangolufsen_thumb.png

eCapacity

På en dag fotograferede vi portrætter af medarbejderne og en stribe vignetter, som eCapacity kan bruge i brochurer, memoer, på website og i powerpoint præsentationer. Billederne er fotograferet på kontoret på Sjæleboderne i København.


Opgave

eCapacity kontaktede Leitorp + Vadskær med henblik på fotografering af medarbejdere og vignetter af kontoret til brug på hjemmeside og i interne og eksterne publikationer. 

Udførelse

På forhånd havde vi besøgt kontoret og havde udvalgt et sted, hvor vi ville fotografere billederne.

Vi vælger ofte et sted, hvor vi kan få to eller flere varianter med samme person. Eksempelvis valgte vi med eCapacity at fotografere portrætter med en vinduesbaggrund og med en neutral væg som baggrund. Det giver to forskellige udtryk og dermed mulighed for at variere udtrykket, alt afhængig af anvendelsesområdet eller mediet.

Billederne er fotograferet med det forhåndenværende lys og en enkelt lampe for kontrol og jævn belysning af personen.

Udfordringen var her, at solen skiftevis var fri og bag skyer, hvilket ændrer lysmængden betragteligt. Det kræver hurtig justering af kameraindstillinger såvel som indstillinger på lampen

Resultat

eCapacity har på en dags fotografering opnået en billedpakke, som de vil kunne anvende på deres hjemmeside og i andre medier.

De har stærke ensartede og opdaterede portrætter af deres medarbejdere, hvilket er med til at give et godt indtryk af virksomheden, både for eksisterende og kommende kunder.

Vignetterne kan anvendes som visuelt krydderi i f.eks. memoer, på powerpoint slides og på hjemmeside. Det er vigtigt med egne billeder fremfor stockbilleder, der nærmere virker distancerende.

Egne billeder signalerer ægthed og er med til at give et indtryk af virksomheden og kontoret.


eCapacity portræt BP8Q1353.jpg

Magnus Olesen A/S

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af Magnus Olesen Møbler A/S med ønsket om at portrættere deres klassiske møbelserie ”Butterfly” samt "Pause"-serien.
Opgave

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af Magnus Olesen Møbler A/S med ønsket om at fotografere deres klassiske møbelserier på en tidløs og luksuriøs måde.

Målet var at vise det gedigne håndværk og design, som den danske møbelproducent er kendt for.

 

Udførelse

At fotografere møbler handler om det rigtige lys. Vi valgte udelukkende at bruge indirekte dagslys, da det giver et smukt og blødt udtryk. Det komplimenterer møblerne og fremhæver designet og materialerne.

Første serie blev fotograferet henholdvis i studiet, og på lokation. Studiet fik malet vægge og designet miljøer der passede til møblerne.

Resultat

Resultatet blev en række billeder som vi og Magnus Olesen Møbler A/S er blevet meget tilfredse med.

Vores vision med at fremhæve det urbane og moderne i de klassiske møbler er lykkedes og har været med til at løfte Magnus Olesen Møbler A/S profil og image. 


magnus-olesen-thumb.png

Thomas Stengaard

Vi skød billeder af producer og sangskriver Thomas Stengaard en varm junidag i og omkring hans studie i sydhavnen i København. Thomas er flink, afslappet og leverede hurtigt en masse gode skud.  

Thomas Stengaard portræt for DPA

Opgave

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af komponist-foreningen DPA, der havde brug for nogle portrætter af sang-skriveren og produceren Thomas Stengaard til en artikel. 

Udførelse

I samarbejde med kunden besluttede vi os for at fotografere Thomas i hans studie for at opnå en kobling til hans arbejde med at skrive og producere hits for danske og internationale kunstnere.

Vi startede med at fotografere i Thomas studie, hvorefter vi gik på gaden og fotograferede en række portrætter med forskellige baggrunde.

Alle billederne er fotograferet med naturligt lys uden brug af opspejling eller anden lyskilde. Det har den store fordel, at man kan nå mange setups eller vinkler/steder på kort tid.

Resultat

Thomas Stengaard var meget nem at fotografere. Han var nem til at tage instruktion og med på at prøve forskellige setups (f.eks. i studie og på gaden).

Resultatet er en række varierende portrætter, som både DPA og Thomas Stengaard selv sidenhen har brugt i forskellige sammenhænge. 


Thomas Stengaard thumb by Kim Vadskær BP8Q0118.jpg

Bonnesen Advokater

Klassiske portrætter og en stribe vignetbilleder fra kontormiljøet var løsningen på behovet for visuelt input til Bonnesen Advokaters nye hjemmeside. Leitorp + Vadskær fotograferede en halv efterårsdag i Odense.  


Opgave

Bonnesen Advokater kontaktede Leitorp + Vadskær i forbindelse med fotografering af billeder til deres nye website.

Der skulle både bruges billeder af advokaterne, men også såkaldte vignetter til hjemmesiden.

Vignetter er i dette tilfælde detaljebilleder fra advokaternes kontor, der illustrerer deres fag og giver et indblik i deres kontor og daglige domæne.

Udførelse

Opgaven blev udført på en dag. Vi kørte til Odense en smuk efterårsdag med kameraudstyr og lys, men uden en klar produktionsplan eller idé om, hvad der ville møde os. 

Vi ville gerne lave tre varianter af portrætterne med hver advokat, så Bonnesen Advokater havde et bredt anvendeligt materiale bagefter.

Vi valgte en stil med blanding af flash og dagslys.

Sidst på dagen gik vi en tur på kontoret og fotograferede detaljer og udsnit, som vi mente ville gøre sig godt som vignetter.

Resultat

Resultatet er en stribe tidsløse portrætter af Bonnesen Advokater og en serie vignetbilleder fra virksomhedens egne kontorer.

Fremfor stock-billeder giver egne billeder en højere ægthed og troværdighed, hvilket matcher advokaternes værdier og mål for deres virksomhed.

Billederne er leveret med frie rettigheder, så Bonnesen Advokater kan bruge dem frit i andre sammenhænge og uden begrænsning i tid.


Bonnesen Tverskov PREVIEW 6O0P7690.jpg

Loft37

Kreative professionelle, der skal have billeder til ny hjemmeside! Allerede der stiger forventningerne til fotografen. Vi gjorde vores bedste for at skabe billeder, der giver et indblik i de kreative krafter, der befinder sig på loftet i nummer 37. 


Opgave

Loft37 er et digitalt designbureau med speciale i hjemmesidedesign. Bureauet har til huse på et loft i en gammel bygning i indre København, deraf navnet.

Loft37 kontaktede Leitorp + Vadskær med henblik på medarbejderfotografering og fotografering af billeder af deres kontor til egen hjemmeside. 

Udførelse

Vi fotograferede hos Loft37 en halv dag og fotograferede både medarbejderbilleder og vignetter. Stilen for medarbejderbillederne var, at billederne skulle være uprætentiøse og gerne uden direkte kontakt til kameraet.

En lampe i et hjørne gav opblødning, men ellers er billederne fotograferet med forhåndenværende lys.

Vi bad medarbejderne kigge i forskellige retninger og ændre kropsholdning under fotograferingen, hvilket gav nogle lidt skæve og ærlige billeder. Målet var at undgå, at billederne blev for stive og opstillede.

Efterfølgende fulgte vi medarbejderne til et møde og i deres arbejde for at fange nogle arbejdssituationer, der koblet med vignet-billeder af kontoret kunne skabe et visuelt moodboard til deres hjemmeside. 

Resultat

Resultatet har været en visuel komponent til deres hjemmeside, der giver et vigtigt indblik i bureauets verden og dagligdag.

Vi ser skitser blive udformet, vi ser diskussioner til møder og vi ser kreativitet. Samtidig viser en samling medarbejdere, hvem vi har at gøre med. Det er et godt indtryk for kommende kunder. 


loft37-thumb.png

Cunningham Lindsey Leif Hansen A/S

Portrætter af ledelsen og vignetter af kontormiljøet, lød opgaven på, da Leitorp + Vadskær hjalp Cunningham Lindsey Leif Hansen A/S med ny visuel stil til deres kommende hjemmeside. Vi fotograferede en halv dag hos virksomheden i Ballerup.


Opgave

Cunningham Lindsey Leif Hansen kontaktede Leitorp + Vadskær med henblik på fotografering af ledelsen af virksomheden.

Opgaven blev udvidet til også at omfatte fotografering af domicilet og endvidere en stribe vignetter fra kontorlandskabet.

Udførelse

Opgaven blev udført på en halv dag. Først blev vi med vores assistent enige om mulige steder til fotografering af lederne. Vi lavede to setups med hver person. Et med ensartet baggrund og et med individuel baggrund. Vi fotograferede desuden et par ekstra setups med direktøren, så virksomheden har billeder i arkivet til enhver lejlighed.

Lyset var en stor softbox, blandet med naturligt lys. Vores mål var bløde og lækre billeder med sløret baggrund og et stærkt udtryk fra personerne.

Sidst på den halve dag fotograferede vi vignetbilleder af kontorlandskabet og prøvede at finde karakteristiske detaljer, der fungerer godt som visuelt krydderi på eksempelvis en hjemmeside eller i en brochure.

Resultat

Cunningham Lindsey Leif Hansen har med leverancen fået et grundlæggende billedarkiv, som kan bruges til en lang række formål, eksempelvis hjemmeside, nyhedsbreve, memoer og brochurer.

Friske opdaterede billeder af ledelsen koblet med personlige og ægte vignetbilleder af kontorene og af domicilet er med til at styrke virksomhedens visuelle profil.

Det er vigtigt at have sine egne ægte billeder, fremfor standardiserede og anonyme stock-billeder.


cllh-thumb.png