Thomas Stengaard

Vi skød billeder af producer og sangskriver Thomas Stengaard en varm junidag i og omkring hans studie i sydhavnen i København. Thomas er flink, afslappet og leverede hurtigt en masse gode skud.  

Thomas Stengaard portræt for DPA

Opgave

Leitorp + Vadskær blev kontaktet af komponist-foreningen DPA, der havde brug for nogle portrætter af sang-skriveren og produceren Thomas Stengaard til en artikel. 

Udførelse

I samarbejde med kunden besluttede vi os for at fotografere Thomas i hans studie for at opnå en kobling til hans arbejde med at skrive og producere hits for danske og internationale kunstnere.

Vi startede med at fotografere i Thomas studie, hvorefter vi gik på gaden og fotograferede en række portrætter med forskellige baggrunde.

Alle billederne er fotograferet med naturligt lys uden brug af opspejling eller anden lyskilde. Det har den store fordel, at man kan nå mange setups eller vinkler/steder på kort tid.

Resultat

Thomas Stengaard var meget nem at fotografere. Han var nem til at tage instruktion og med på at prøve forskellige setups (f.eks. i studie og på gaden).

Resultatet er en række varierende portrætter, som både DPA og Thomas Stengaard selv sidenhen har brugt i forskellige sammenhænge.